vnitřní a vnější plášť: nerez CrNi 18/10, jemný brus
indikace otevřených dveří
signalizace přehřátí komory
kapacita 2xGN1/1 až 5xGN1/1
Speciální systém odvlhčení komory
dvířka s regulací vlhkosti 100 % / 50 % / 0 %
speciální systém odvlhčení komory
Práce se vsuny
manuální režim s řízením času vsunů
sám Vás Holdmaker+ upozorní kdy vložit/ vyjmout GN
Možnost využívat automatických programů
intuitivní ovládání prostřednictvím dotykového displeje
možnost používat přednastavené programy - jednotlivé varné procesy označeny piktogramy s odkazem na typ úpravy suroviny
Holdmaker+ díky automatickému programu pohlídá vše za Vás a můžete se věnovat jiné práci. Po dokončení tepelné úpravy se Holdmaker+ automaticky přepne do udržovacího režimu
možnost ukládání vlastních receptur
nápověda k jednotlivým varným procesům obsahující popis postupu a vhodného příslušenství
Skvělá chuť a kvalita jídla
skvělá konečná kvalita produktu - suroviny si zachovávají šťavnatost, křupavost s minimálním váhovým úbytkem
udržování pokrmů při výdejní teplotě a v perfektní kvalitě
udržuje před i během výdeje maso, ryby, přílohy atd... Suroviny připravíte před příchodem hostů. Po požadovaném stupni propečení masa, umístíte pokrm do Holdmakeru+ a udržujete jeho ideální vnitřní teplotu. Následně hostům pak podáváte pokrm v té nejlepší kvalitě.
Úspora nákladů a surovin
díky pomalému vaření a distribuci suchého tepla po celé varné komoře Holdmakeru+ dosáhnete menších váhových ztrát a zvýšíte výtěžnost připravované suroviny
lehce přenosné zařízení, které potřebuje pouze napájení 1N~/220 V/50–60 Hz/10 A
minimální spotřeba energie 300– 400 W (ustálený příkon)
Vaření přes noc
možnost nočních úprav na nízkou teplotu - úspora na ztrátách vstupních surovin díky šetrnému a efektivnímu procesu vaření při nízké teplotě
velmi jednoduchý proces probíhající právě v době, kdy v provozovně není potřeba personál. Maso připravené přes noc bude křehké, plné šťávy